fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
NOTÍCIES
loading...
AUDIOS

El grup municipal de PDC sotmetrà a votació una moció de suport i de solidaritat amb l'exconseller de la Generalitat i ara diputat del Congrés, Francesc Homs, encausat per l'Audiència Nacional pel procés participatiu del poble de Catalunya el 9N. Els grups municipals de Ciutadans, PP i PSC presentaran tres mocions separades sobre el procés sobiranista, en concret de desaprovació dels fets esdevinguts a la sessió del Parlament de Catalunya del 27 de juliol de 2016 en què es van aprovar l'informe i les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent.

29/09/16 | Ràdio Castelldefels

A l'Informatiu, avui entre d'altres temes, els punts més destacats de l'ordre del dia del Ple municipal de setembre que se celebra aquesta tarda.

L'actualitat de Sant Just

Més d’una 70ª d’entitats locals es donaran cita aquest diumenge al Parc de la Infanta. La dotzena edició de la Trobada d'Entitats té com a objectiu donar a conèixer l’ampli ventall de propostes que s’ofereixen al municipi i generar sinergies entre el teixit associatiu de Cornellà. També es busca la implicació del jovent i el foment de la difusió de tota aquesta tasca associativa a través de les xarxes socials.

Durant tot el diumenge aquestes entitats col·locaran carpes informatives per explicar la seva activitat. També hi ha programat un seguit de tallers, degustacions gastronòmiques, xerrades i actuacions folklòriques. En el cas dels infants, s’instal·laran taules per fer manualitats o castells d’inflables. La presentació de tot plegat tindrà lloc demà divendres, a partir de les vuit del vespre, al Citilab. Amplia tota la informació José Santos, director de l’àrea d’Acció Comunitària i recursos del món associatiu. 

Ciments Molins ha comunicat a la Taula contra la Contaminació de Sant Vicenç dels Horts que vol demanar permís a la Generalitat va augmentar la crema de pneumàtics de 5.000 a 20.000 tones anuals. Els veïns preparen un acte pel 18 de juny per explicar a la ciutadania els perjudicis per a la salut i el medi ambient que troben en l'ús de pneumàtics com a combustible. En parlem amb Carmina Díaz, representant de la Taula contra la Contaminació i membre del Col·lectiu de veïns del barri de Sant Josep. 

Entrevista amb l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, un dels 40 batlles membres del comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya, que ha declarat aquest dimecres a la nit davant la jutgessa que instrueix el cas Mercuri.

loading...
AGENDA
Ràdio Sant Vicenç | 30/09/16 | 09:00
Caminada al Remei
Organitza: Ajuntament
Dia i hora: 30/09/16 | 09:00

Lloc: Plaça de la Vila
Caminada al Remei
Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre) A les 9 h, sortida de la pl. de la Vila.

Organitza: Ajuntament


0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 30/09/16 | 18:00

Lloc: Casal de la Gent Gran
Dia Mundial de la Gent Gran
30 divendres Dia Mundial de la Gent Gran 18 h Lectura del manifest i masterclass oberta de musicoteràpia amb moviment “Les cançons de la nostra vida”, a càrrec d’I. Vallés Lloc: Casal de la Gent Gran Organització: Associació de Gent Gran de Sant Feliu, amb la col•laboració del Programa de Gent Gran

Organitza: Associació de Gent gran de Sant Feliu, amb la col.laboració dedl Programa de Gent Gran


0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 30/09/16 | 21:00

Lloc: teatre Plaza
Música: "Viena, punt de trobada"
Viena, punt de trobada divendres, 30 setembre'16, 21:00 - 22:30 | 8€ Que tenen em comú Vivaldi, Boccherini, Haydn, Mozart, Lachner, entre altres… apart de ser grans músics, tots han viscut, s’han format, o han desenvolupat gran part de la seva activitat musical professional a Viena. Des del punt de vista musical, de tots és coneguda la importància d’una ciutat com Viena. Aquest és el punt de partida d’aquesta proposta. Un recorregut musical per aquests grans compositors i la influència de la capital austríaca a la seva obra. thumb_copacavaVine i gaudeix de bona música amb una copa de cava. #vienapunttrobada Durada espectacle: 90 minuts Intèrprets: Arcattia Collage

Organitza: Ajuntament de Castelldefels
imatge

0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 01/10/16 | 18:00

Lloc: A les 18h, al Casal de Joves,
Laboratori d’art (LABO)
Espai mensual d’experimentació artística on el jovent pot conèixer diferents disciplines artístiques i desenvolupar la seva creativitat i iniciativa. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 18 anys.

Organitza: Casal de Joves
imatge

0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions