fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Entrevista amb l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, un dels 40 batlles membres del comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya, que ha declarat aquest dimecres a la nit davant la jutgessa que instrueix el cas Mercuri.

El retorn a la normalitat, després de les vacances, comporta canvis en els horaris, l'alimentació i la rutina en general i de vegades propicia l'aparició de la síndrome postvacacional en un 35% de la gent que treballa. La coaching Montse López ha passat pel Planeta Prat per explicar què és i quines recomanacions fa per tal de minimitzar-ne els seus efectes. 

El restaurant pratenc Ona Nuit és un dels 46 establiments catalans que ha rebut aquest dilluns el distintiu 'KM 0'. Són una quinzena més que l'any passat i 3 d'aquests són al Baix Llobregat. Un segell que atorga el moviment ecologista i gastronòmic SLOW FOOD que treballa des dels anys 80 per donar valor al menjar però sobretot en clau local. 

Com podem estalviar diners i energia a casa nostra? Hem d'estar ben atents a dos elements clau: la potència i el tipus de tarifa. Segons les nostres necessitats, haurem d'adaptar aquests dos conceptes per estalviar electricitat i també diners. Tot seguit podeu escoltar els consells i recomanacons de la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament, Susana Laredo. 

 

La coordinadora de persones aturades del Baix Llobregat inicia demà dissabte la segona marxa per reclamar inversions públiques per la creació de nous llocs de feina i frenar l'alt índex de desocupació que a la comarca supera el 16%. L'acte que passarà per diversos municipis, entre els quals El Prat, acabarà d'aquí a una setmana a les portes de la Generalitat. Tot seguit podeu escoltar l'entrevista a un dels membres, Javi Roda.

L’actriu Emma Vilarasau i el músic Xavier Bosch estaran aquesta tarda al Cèntric oferint un recital de poesia i música. Serà a partir de les 7 de la tarda i l’entrada és gratuïta

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions