fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

I acabem l’informatiu d’avui amb la música de la Cornellà Band que no només interpreten sinó que també ballen la cançó més popular del confinament.

MÚSICA https://www.youtube.com/watch?v=0f6bw3q6pM4&feature=emb_title

Els músics de la Cornellà Band de la Societat Coral "La Unió" s’han posat davant de càmera per enregistrar la seva pròpia versió de la cançó “Resistiré” del Duó Dinàmico. 

El director de l’agrupació musical, Emilo Gómez ha dirigit els assaigs virtuals en grups d’instruments per tal de poder preparar aquesta peça musical amb una trentena de músics de totes les edats d’aquesta entitat cornellanenca entre flautes travesseres, saxos soprans i alts, tenors i barítons; percussió, requints, clarinets, baix elèctric i guitarra.

Ara la Societat Coral La Unió comparteix un vídeo dels seus artistes interpretant “Resistiré” per tal d’animar a la població cornellanenca durant aquests moments tan complicats.

No us perdeu el vídeo d’aquests artistes cornellanencs a les xarxes socials de la Societat Coral La Unió.

L’Associació Taxistes Solidaris col·labora amb la Botiga Solidària de Cornellà. Aquests voluntaris han lliurat aliments i productes de primera necessitat, cedits per diferents empreses. També durant l’inici de la pandèmia han ofert els seus serveis, gratuïtament, per portar els treballadors dels centres hospitalaris. Donem més detalls de la seva contribució, al següent reportatge: 

 

Els alumnes de l’Escola de Música Roser Cabanas han gravat un vídeo musical, des de casa, amb l’objectiu d’animar la ciutadania durant el confinament. Es tracta d’un grup d’alumnes amb edats i amb nivells instrumentals de vent diferents, que han interpretat la cançó "Imagine", de John Lennon. La poden escoltar a través del canal de youtube de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas.

 

El Dia Mundial de l’Infermeria es celebra avui, 12 de maig. Una jornada per reivindicar la importància de les cures i que arriba en mig de la crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus. Per posar en valor la tasca d'aquest col·lectiu professional, que en els darrers mesos ha adquirit encara més importància davant la lluita contra la pandèmia de la Covid-19, l'Organització Mundial de la Salut ha designat el 2020 com a Any Internacional del Personal d'Infemeria i Comaratge. 

 

Cornellà participa al festival “El Baix és cultura”. És un projecte virtual que porten a terme 20 ajuntaments de la comarca, amb l’objectiu de potenciar el talent dels artistes locals i de donar un impuls al sector de la cultura, especialment afectat en aquests moments de crisi sanitària. Des de demà divendres i fins el diumenge 10 de maig, la ciutadania del Baix Llobregat pot gaudir amb més d’un centenar de propostes artístiques, de diferents disciplines, a través d’Instagram. El projecte ha dividit la comarca en quatre zones per facilitar el seguiment de la programació. Cornellà pertany a la zona Fontsanta, juntament amb Sant Just Desvern, Esplugues i Sant Joan Despí. Poden trobar totes les actuacions al compte d’instagram @elbaixescultura_fontsanta. 

 

Text

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions