fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La programació del Festival Internacional de Pallassos comença diumenge, 14 d'octubre, a les 12h, amb tres representacions simultànies en els carrers Baltasar Oriol, Verge de Montserrat i Segarra.

L’escriptora cornellanenca Empar Fernández presenta aquesta tarda, a les 19h, a la Biblioteca Sant Ildefons, el seu darrer llibre titulat “La epidemia de la primavera”.  Aquesta és una novel·la històrica basada en la Barcelona de 1918 i la història d’una dona que ha de fugir a Burdeos. Allà, coneixerà els primers casos de la grip. Per conèixer més detalls del seu monogràfic i els detalls de la presentació d’aquesta tarda, hem entrevistat la pròpia escriptora.

La Plaça de l’Església serà l’escenari demà dissabte de la sisena edició del festival Jazz and beer. Les actuacions començaran a les 12 del matí i s’allargaran fins les 10 de la nit. El plat fort d’aquesta edició són The Black Barbies, però al llarg de la jornada de demà també passaran per l’escenari Cornejazz o Gorka Benítez, entre d’altres. Com sempre, les actuacions estaran acompanyades per cervesa artesana. Per conèixer els detalls d’aquest festival de jazz, hem entrevistat David Armada, un dels organitzadors d’aquesta mostra de música.

El cornellanenc Alejandro Rodríguez estrena aquest vespre, a les 20:30h, la seva obra de teatre titulada “La llamada de Lovecraft”, basada en els misteris de l’escriptor americà de terror i de ciència ficció. L’espectacle estarà disponible fins el diumenge, 7 d’octubre, al teatre Eòlia, en el carrer Bailèn, número 23. Aquesta obra de misteri és el treball de final de carrera d’Alejandro, col·laborador del programa Consumició Mínima Obligatòria d’aquesta casa. Per conèixer els detalls d’aquesta obra, avui l'hem entrevistat.

Seguim parlant de la commemoració del dia mundial contra el càncer de mama, en aquest cas, destacant la sessió de Pink Zumba d’aquest proper dissabte, que forma part del calendari d’activitats cornellanenques commemoratives. La master class de zumba de dissabte començarà a les 12h, al Parc Esportiu Llobregat a càrrec dels monitors de zumba del gimnàs. L’activitat es totalment gratuïta però es demana la compra solidària de polseres i samarretes. Per conèixer més detalls d’aquesta activitat, hem entrevistat la Maria Moreno, directora del PELL.

Cornellà celebra la Segona Setmana del Cor. Fins aquest divendres, 5 d’octubre, els centres d’atenció primària del municipi organitzen diferents activitats per fomentar uns hàbits de vida saludables i millorar la salut cardiovascular. Poden conèixer totes les activitats programades adreçant-se a les biblioteques municipals i als seus EAP de referència.

Hi ha sessions adreçades a infants, famílies i gent gran. L’objectiu és conèixer hàbits que fomentin la bona salut del nostre cor i aprendre a fer maniobres de reanimació cardíaca. Yolanda Rico i Núria Caballero són infermeres de l’equip d’atenció primària de la Gavarra i de Sant Ildefons, respectivament:

 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions