fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

En la plana solidària, aquest cap de setmana se celebra el primer esdeveniment "The Marmota Team". Una sessió de Cross Training pensat per recaptar fons a favor de Càritas. La cita és oberta a persones de fins a 65 anys, que vulguin fer un entrenament guiat per monitors professionals amb l’objectiu de divertir-se i col·laborar amb les persones que és ho necessiten.

El Cross Training es portarà a terme al box de CrossFit Travessia de l’Hospitalet i per participar només cal registrar-se a la plataforma "I am harder". Les inscripcions són gratuïtes però cal aportar algun aliment per a Càritas. Per donar més detalls, hem entrevistatun dels responsables de l’esdeveniment "The marmota team", Oscar Tena: 

 

L’Escola Bressol Municipal Rosa dels Vents celebra 10 anys de vida. Al llarg de la seva trajectòria, el centre s’ha caracteritzat per engegar un projecte on el vincle amb els infants i les seves famílies és una peça cabdal. Des de l’escola bressol destaquen en que l’etapa educativa dels 0 als 3 anys és molt important que els nens i nenes aprengui sobre rutines; tot i això, el centre també aposta per inculcar en els seus alumnes la relació amb la ciutat i el seu entorn; i també amb la cultura. Per celebrar el desè aniversari, el centre ha organitzat una gran festa oberta a totes les famílies. Per donar tots els detalls hem entrevistat Míriam Comino, directora de l’Escola bressol Rosa dels Vents: 

 

Els Amics de la Sardana de Cornellà celebren el Corpus amb una ballada i una exhibició de les activitats que es porten a terme a l’entitat: patchwork, puntaires i confecció. La cita és a la Plaça de Lluís Companys divendres, a les 18:30h.

La ballada de sardanes estarà a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà i s’interpretaran al voltant de 9 peces i una sardana incògnita. La persona que esbrini el seu nom s’emportarà un dolç com a premi. Per donar tots els detalls de l’activitat de festa Major, hem entrevistat el president dels Amics de la sardana, Ignasi Sayol: 

 

Els Castellers de Cornellà han engegat el projecte "INS 100% liles". És una iniciativa emmarcada al Pla Educatiu de l’Entorn i que compta amb el suport del Pla Director comunitari de Sant Ildefons. L’Objectiu és acostar la colla castellera al jovent cornellanenc.

Després de dos mesos i mig de projecte, un grup d’alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany i de l’Institut Cornellà han creat la seva pròpia colla. Es tracta de la colla Jove del MAC i la dels Xiquets de Sant Ildefons. Per conèixer tots els detalls de la iniciativa hem entrevistat Anna Jiménez, membre de la junta dels Castellers i monitora del projecte; Wael Karroum; Kyrylo Denisouish i Ayman Hajji, alumnes dels Instituts Maria Aurèlia Capmany i Cornellà de Llobregat, respectivament.

Cornellà dedica el cap de setmana a celebrar un ampli calendari d'activitats culturals emmarcade al Corpus. Propostes per a tota la ciutadania i repartides a tots els barris de la ciutat. Fem un repàs del més destacat a l'agenda: 

 

L’Ajuntament de Cornellà ha celebrat un ple municipal extraordinari per tancar el mandat i acomiadar els partits polítics que no han obtingut representació pel proper mandat, a les eleccions municipals del 26 de maig; així com els regidors i regidores que deixen el seu càrrec. La constitució del nou Ajuntament és demà, 15 de juny, a les 12h. Podran seguir aquesta sessió plenària, en directe a Ràdio Cornellà. 

 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions