fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

El Dia sense Alcohol es commemora avui. Per aquest motiu, des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya es desenvolupa la 4ª Setmana de Sensibilització sobre els Riscos de Consumir Alcohol. Els objectius principals són reduir l’edat d’inici en el consum d’aquesta substància; així com conscienciar la població dels efectes nocius d’aquesta droga en la nostra pròpia salut i en la dels altres. 

Gols de tinta és l’exposició que acull el Museu Palau Mercader al marc de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà. És un recull de vinyetes sobre la història del futbol català, des del 1985 i fins a l’actualitat.

En relació amb aquesta exposició, està previst que aquest mes es porti a terme una visita comentada sobre la mostra. El 14 de gener es farà un taller sobre caricatura relacionada amb el futbol. Jordi Riera, és el comisari de la mostra: 

La trenta-tresena edició del concurs de còmic Ciutat de Cornellà ja s’ha portat a terme, divendres 3 de novembre, a la tarda, al Castell. La cerimònia va comptar amb l’absència d’Ana Miralles, actual premi Ivà. La madrilenya va excusar-se per malaltia i, per tant rebrà el seu guardó a domicili.

Cornellà contra el càncer va néixer a l’octubre del 2013 amb la finalitat de donar resposta els cornellanencs i cornellanenques malalts de càncer, així com donar suport als seus familiars. La delegació local d’AECC desenvolupa, al llarg de l’any, diverses activitats de conscienciació i prevenció de la malaltia, amb xerrades a entitats, escoles i instituts divulgant els hàbits d’una vida saludable, amb una dieta equilibrada i una activitat física activa. Però més enllà d’aquesta funció informativa, la delegació local d’AECC també té d’altres serveis. És un reportatge de Beatriz Fontseré.

Cornellà celebra des d’aquest dijous la cinquena edició del Quinto Tapa. Una vintena de bars i restaurants de la ciutat participen en aquest concurs basat en la tria de la millor tapa feta amb productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. D’aquesta manera, els tomàquets i els pebrots tindran un protagonisme especial en aquesta edició. Aquest any, per primera vegada, també hi hauran activitats a l’aire lliure i esportives per promocionar les tapes cornellanenques. Per ampliar tota la informació d’aquest concurs, que estarà actiu fins el 12 de novembre, la nostra companya d’informatius ha entrevistat el responsable de comunicació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Mariano Martínez: 

L’Exposició Toca-te-les continua disponible, a la Biblioteca Marta Mata. És una mostra que vol destacar la importància de l’auto exploració dels pits, per prevenir el càncer de mama. Són imatges de dones cornellanenques que han posat de forma desinteressada, al marc de les activitats commemoratives del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Valle Álvarez és la presidenta dels Castellers de Cornellà i impulsora de Toca-te-les:

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions