fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Cornellà és un dels 8 municipis que organitzen la Quinzena de Dansa Metropolitana. La plaça Catalunya, la parada del metro Cornellà Centre o la plaça de l’Església seran alguns dels escenaris d’aquesta mostra de dansa al carrer que es celebra per tercer any consecutiu. En total, està previst que la ciutat aculli una desena de propostes artístiques, entre elles un homenatge a l’artista cubana Alicia Alonso i un espectacle a l’aire lliure sobre una gran plataforma vertical suspesa a l’aire. També es faran activitats en recintes tancats com la sala de teatre Ramon Romagosa. En parlarem amb Ot García, el regidor de l’àrea de Cultura i Comunicació de l’Ajuntament de Cornellà.

La Comparsa "El Botas" de Cornellà ha fet història obrint el Concurs Oficial d’Agrupacions Carnavalesques al Teatre Falla de Cadis. Aquest grup ha obert la fase preliminar del certament del 2020, sent la primera comparsa barcelonesa en fer-ho. El grup, integrat per gaditans i per fills d'andalusos, es va crear fa 3 anys a la nostra ciutat i compta amb la primera dona que fa lletres per a una comparsa masculina. 

 

L’Associació Sociocultural La Kanaya organitza aquest diumenge una festa de carnestoltes per a mascotes. L’activitat tindrà lloc a la Plaça de Sant Ildefons des de les 10h.

Les inscripcions per al concurs de disfresses costen 5 euros i els participants opten als premis de millor disfressa de gos mini, mitjà i gran; així com un premi de parelles que premiarà al gos a l’amo millor conjuntats. Més enllà del concurs, al llarg de tot el matí hi haurà diferents actuacions musicals i xerrades sobre alimentació canina saludable. Per donar tots els detalls, hem entrevistat David Díaz, responsable de l’Associació La Kanaya. 

 

El Dia Internacional contra el Càncer Infantil es commemora demà, 15 de febrer. Una jornada pensada per reivindicar la importància de la investigació per la cura de la malaltia i per millorar la qualitat de vida dels infants que la superen.

El TRAMVIA de Barcelona ha difós el projecte "Mil i Una Nineka. Ni un nen amb càncer", de la cornellanenca Maria Rascón. L’equip del TRAM ha elaborat un vídeo on dóna a conèixer aquesta iniciativa entre els seus usuaris i, a la vegada, ha fet una donació de 10.000 euros a favor de la iniciativa. Amb aquests diners s’ha finançat el 80%d’un equip de laboratori que consisteix en un congelador de darrera generació. Per donat tots els detalls, hem entrevistat Maria Rascón, creadora del projecte "Mil i Una Nineka": 

 

Cornellà sense Fronteres celebra aquest dissabte l’Any Nou Amazic. Serà un acte pedagògic on La Casa Amaziga de Catalunya i el CIEMEN hi participaran amb la presentació de la seva tasca per donar a conèixer la llengua i la cultura amazigues a Catalunya. A més, l’associació Fora de Quadre i la Casa Amaziga de Catalunya oferiran la preestrena del documental “Amazics: una diàspora forçada”. Tot plegat serà demà a les 17h, al Carrer Florida número 40. Per donar tots els detalls, hem entrevistat Aziz Daha, membre de Cornellà sense Fronteres i ex president de la Casa Amaziga: 

L’exposició "Indestructibles" s’inaugura a les 18:30h, al Castell. És una mostra fotogràfica que explica la història d’11 nens i nenes de diferents països africans amb unes vides dramàtiques, però que tenen un desenllaç de resiliència. De fet, "Indestructibles" és molt més que una exposició, és un projecte multi-format que té l’objectiu de trencar estereotips del continent africà.

L’exposició està impulsada pel periodista corresponsal de l’Àfrica i veí de Cornellà, Xavier Aldekoa i pel fotoperiodista Alfons Rodríguez. La mostra es podrà visitar al Castell fins l’1 de març i després, marxarà a la Comunitat Valenciana. Per conèixer més detalls d’aquesta activitat,hem entrevistat el propi Aldekoa: 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions