fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

El president i fundador de l’empresa de moda sostenible ECOALF ha estat el ponent de la conferència d’aquest matí del Cornellà Creació Fòrum. Aquesta companyia fa coses tan increïbles com transformar en roba el plàstic i la brossa que es troben els mariners en alta mar. ECOALF està expandida en diferents costes del món, entre elles, el Meditarrani i part de l’oceà Pacífic. El Cornellà Notícies ha estat present a la conferència i hem pogut entrevistar el seu responsable, Javier Goyeneche. 

El Tercer Festival de Microteatre de Cornellà es celebra aquest cap de setmana. Un certamen organitzat per l’Associació Microcornellà Teatre per promoure les arts escèniques i acostar la cultura a la ciutadania. La cita és dissabte i diumenge, a partir de les 19:30h, a l’Auditori de Sant Ildefons.

La ciutadana podrà gaudir de les obres 10 companyies; 8 dins de concurs i d’altres dues que seran convidades. A més, aquesta tercera edició del Festival de Microteatre és solidària. Tot i que les entrades són gratuïtes, es prega als assistents que facin un donatiu a l’Associació Espanyola Contra el Càncer a favor de la investigació contra la malaltia. Per donar tots els detalls hem entrevistat Montserrat Orozco, presidenta de Microcornellà Teatre i companya del programa Amunt el teló, a Ràdio Cornellà: 

Comencen les Jornades Europees de Patrimoni. Des d’avui i fins el diumenge, palaus, castells, monestirs, museus i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè la ciutadania pugui gaudir i conèixer en profunditat el seu patrimoni cultural. En el cas de Cornellà, són la Torre de la Miranda, el Museu Palau Mercader i el Museu Agbar de les Aigües els qui s’hi sumen a aquesta iniciativa. Una iniciativa que coincideix, en el cas del museu Agbar, amb la seva adhesió a la Xarxa Global de Museus de l’Aigua de la UNESCO.

Avui, per conèixer els detalls d’aquesta adhesió a la xarxa dels museus de l’aigua de la UNESCO i la jornada europea de Patrimoni, hem entrevistat el David Rovira, tècnic del museu Agbar. 

El cinquè Fòrum d’Aliança per a la Formació Professional Dual es porta a terme en aquests moments en el Museu Agbar. És una trobada itinerant que enguany es porta a terme a Cornellà i que serveix per empoderar a les administracions, centres educatius i empreses a apostar per aquest tipus d’ensenyament. Cornellà, ja saben, va ser una localitat pionera en aquest sentit perquè a través de l’Institut Esteve Terrades, van ser de les primeres ciutats en desenvolupar un curs d’FP Dual. El repte de futur és augmentar l’oferta i el nombre d’alumnes interessats.

Aquest Fòrum d’Aliança per a la FP Dual es desenvolupa conjuntament entre Suez Spain i la Fundació Bertelsmann. I precisament, hem entrevistat el Guillem Salvans, senior project manager de la Fundació Bertelsmann. 

Joan García és escollit nou president de Creu Roja per l'assemblea local

L’escriptora cornellanenca Alicia Lakatos presenta demà dijous el seu darrer llibre “Un espíritu en mi sofá”. És una novel·la protagonitzada per Óscar Santamaría, un jove de 35 anys, que pateix un canvi a la seva vida en visitar la mare d’una amiga a l’hospital. És una història romàntica i d’entreteniment que aborda experiències més enllà de la vida. La presentació de “Un espíritu en mi sofá” és demà a les 19h a la Biblioteca Marta Mata. L’entrada és gratuïta. Per conèixer una mica més sobre el relat hem entrevistat la seva autora, Alicia Lakatos: 

 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions