fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Els Amics de la Sardana de Cornellà celebren el Corpus amb una ballada i una exhibició de les activitats que es porten a terme a l’entitat: patchwork, puntaires i confecció. La cita és a la Plaça de Lluís Companys divendres, a les 18:30h.

La ballada de sardanes estarà a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà i s’interpretaran al voltant de 9 peces i una sardana incògnita. La persona que esbrini el seu nom s’emportarà un dolç com a premi. Per donar tots els detalls de l’activitat de festa Major, hem entrevistat el president dels Amics de la sardana, Ignasi Sayol: 

 

Els Castellers de Cornellà han engegat el projecte "INS 100% liles". És una iniciativa emmarcada al Pla Educatiu de l’Entorn i que compta amb el suport del Pla Director comunitari de Sant Ildefons. L’Objectiu és acostar la colla castellera al jovent cornellanenc.

Després de dos mesos i mig de projecte, un grup d’alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany i de l’Institut Cornellà han creat la seva pròpia colla. Es tracta de la colla Jove del MAC i la dels Xiquets de Sant Ildefons. Per conèixer tots els detalls de la iniciativa hem entrevistat Anna Jiménez, membre de la junta dels Castellers i monitora del projecte; Wael Karroum; Kyrylo Denisouish i Ayman Hajji, alumnes dels Instituts Maria Aurèlia Capmany i Cornellà de Llobregat, respectivament.

Cornellà dedica el cap de setmana a celebrar un ampli calendari d'activitats culturals emmarcade al Corpus. Propostes per a tota la ciutadania i repartides a tots els barris de la ciutat. Fem un repàs del més destacat a l'agenda: 

 

L’Ajuntament de Cornellà ha celebrat un ple municipal extraordinari per tancar el mandat i acomiadar els partits polítics que no han obtingut representació pel proper mandat, a les eleccions municipals del 26 de maig; així com els regidors i regidores que deixen el seu càrrec. La constitució del nou Ajuntament és demà, 15 de juny, a les 12h. Podran seguir aquesta sessió plenària, en directe a Ràdio Cornellà. 

 

Al marc de la programació del Corpus, Foment de la Coltura Popular celebra demà la 24ª edició de la Trobada de Gegants. Serà a partir de les 17h a la Plaça de l’església. En total participen 9 colles convidades, de diferents indrets, amb més de 35 figures que desfilaran pels carrers de Cornellà. Les principals novetats d’aquest any és la tornada dels Gegants Vells i l’ús del llenguatge de signes a la presentació, per fer la festa més inclusiva. La tradicional matinada de grallers i de timbalers serà diumenge, a les 9:30h, des de la Plaça de l’Església. Beatriz Ojeda és secretària de Foment de la Cultura Popular: 

El festival Artenou celebra dissabte la seva segona edició a Cornellà. És un programa pensat per fomentar la música electrònica, que compta amb actuacions en directe i Dj’s que tocaran en dos escenaris, al Parc de Can Mercader. És un festival d’accés gratuït amb una programació de grups locals, nacionals i internacionals que ofereixen propostes de música electrònica diferents dels estils habituals dels clubs. Està organitzat per l’Associació La Càpsula i presenta diferents bandes arrelades a la comarca. La programació d’Artenou començarà a les 11:30h, amb activitats i actuacions obertes a les famílies. Al llarg del matí es podrà gaudir de dues actuacions i a partir de les 17:30 es fa una sessió de maridatge de cervesa. A partir de les 18:30h vespre tornen les actuacions en directe, fins gairebé la una de la matinada. Javier Doblas és el director d’Artenou: 

 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions