fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La Colla de Foment de la cultura presenta dissabte la seva formació de diablets de cua. Són una quarantena de nens, entre diables i tabalers, que es presenten a la ciutadania amb un bateig de foc. Aquesta cerimònia, que comptarà amb música, un berenar i animació, és el primer pas per participar a les festes del Corpus.

La cita començarà a les 18h a la plaça Pau Casals amb el berenar i l’animació musical. A les 19h, es portarà a terme el bateig de foc i a les 20h, començarà el cercavila pel barri del Pedró.

Per conèixer en detall aquesta activitat, hem entrevistat la secretària de Foment de Cultura, Beatriz Ojeda.

L’Associació Cultural Andalusa Hijos de Paradas a Catalunya celebra diumenge un festival de flamenc, per commemorar el dia del seu patró: San Eutropio. 

La cita comptarà amb entitats culturals d’arreu de la comarca, que oferiran actuacions dels seus quadres de ball. Tot plegat serà a l’Auditori de Sant Ildefons, a partir de les 10 del matí. Santiago Castrillo és el president de Hijos de Paradas a Catalunya: 

"Vida en el tiempo" és l’exposició que està activa al Centre Cultural Sant Ildefons fins l’1 de juny. És una mostra d’onze fotografies elaborades per Àlex Vega, un jove cornellanenc que, tot i tenir estudis d’arts gràfiques i disseny, s’ha iniciat en el món de la fotografia a través dels cursos dels centres cívics de Cornellà. Aquesta mostra pretén transmetre els sentiments que són presents en una piscina vella. Per explicar-nos amb més detall aquesta activitat, hem entrevistat l'artista.

El Museu Palau Mercader acull una exposició sobre el llegat dels romans en la nostra civilització. Aquesta mostra està produïda per Kuan Um i té la intenció d’exposar el llegat dels romans que utilitzem de manera quotidiana i que desconeixem que prové d’aquest imperi.

La mostra estarà disponible fins el 18 de juny. Llavors, coincidint amb el tancament de l’exposició, s’organitzarà un taller de cuina romana. A més, també es poden sol·licitar visites guiades a través del departament de patrimoni de l’Ajuntament.

Per conèixer en detall aquesta oferta cultural, hem entrevistat la comissària de l’exposició titulada "Què van fer per nosaltres els romans?", Juana Maria Huélamo.

Cornellà es suma a la celebració del Dia Internacional de les Famílies. El parc de Can Mercader acollirà diumenge una festa pensada per donar visibilitat a tots els tipus de famílies del municipi i generar un espai comú.

Des de les 11:30 i fins a les 13:30h s’han programat tallers, manualitats i animacions, per a infants. Imma Muñiz és Cap de l’Àrea de Gestió de Polítiques de Família a l'Ajuntament de Cornellà: 

Cornellà s’omple d’activitats cultural aquest cap de setmana. Una de les cites programades és diumenge amb la 7à edició del Panis et Vinum. Es tracta d’una festa, organitzada pel Casal de Joves La Forja, amb la qual es pretén donar visibilitat a restaurants i grups musicals del municipi. La trobada serà a la Plaça Pallars, a partir de les 12h. Fran Moreno és vicepresidenta del Casal de Joves La Forja. 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions