fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Cornellà ha presentat el Conte de la Nit de Reis 2019. 'Agents Especials Super Secrets del Mag Maginet' és el nom de la historia nadalenca més esperada pels infants cornellanencs. Aquest llibre s’edita a la ciutat des de fa 35 anys i durant aquesta setmana s’ha lliurat un exemplar a cada infant, a les escoles del municipi. El Cornellà Notícies ha estat a la presentació del Conte de la Nit de Reis i ha entrevistat les seves autores, Marta Roset i la il·lustradora, Mònica Bonet: 

 

El Mercat de Sant Ildefons se suma a la Marató de TV3 amb la vende de butlletes solidàries per un valor de 5 euros. Els guanyadors rebran diferents premis, com un val de 400 euros per gastar a les parades del mercat, entrades pel cinema i un sopar a un conegut restaurant cornellanenc. Per donar tots els detalls, hem entrevistat Vicenç Tambla, president dels paradistes d’aquest mercat municipal: 

 

L’ANC i Òmnium de Cornellà organitzen una setmana de dejuni col·lectiu. La iniciativa comença avui i s’allargarà fins al 21 de desembre, a la Casa Parroquial Santa Maria. L’objectiu és sumar-se a la vaga de fam dels polítics catalans empresonats. Al llarg del cap de setmana, a més, han preparat diferents actes per donar suport als participants i informar la resta de la ciutadania. Per explicar en detall aquest dejuni col·lectiu hem entrevistat un dels coordinadors, Mateu Pedret: 

 

Els Amics de la Sardana de Cornellà participen un any més a la Marató de TV3. L’entitat cornellanenca organitza una ballada de sardanes amb 8 peces interpretades per la Cobla Maricel de Sitges. La cita és diumenge a les 11:30 del matí, a la Plaça de l’Església, al marc de la Fira de Santa Llúcia. Dóna més detalls, el president dels Amics de la Sardana de Cornellà, Joan Vicente: 

 

El Mercat Marsans participa aquest diumenge a la Marató de TV3. L’Associació de venedors d’aquest mercat municipal organitza una calçotada solidària i destinarà íntegrament la recaptació a col·laborar amb aquesta iniciativa. Les persones que vulguin participar hauran de pagar 3'5 euros i rebran calçots, salsa, beguda i un pitet. La cita és a les 12 del migdia. Per parlar de l’activitat hem entrevistat la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Marsans, Gemma Vives.

 

La Confraria del Crist de la Bona Mort i de l’Esperança Macarena de Cornellà celebra aquest diumenge un acte en homenatge a la verge. La ciutadania que ho desitgi podrà participar a dos besamans que tindran lloc a les 10 i a les 12 del matí, a la Parròquia de Sant Miquel. Aquesta és una de les activitats previstes per l’entitat de cara a les properes setmanes. El dia 21 de desembre, l’entitat obrirà al públic el seu pessebre vivent. Es podrà visitar al patí de la Parròquia de Sant Miquel, fins el dia 23 de desembre. Per donar tots els detalls, hem entrevistat el president de la Confraria del Crist de la Bona Mort i de l’Esperança Macarena de Cornellà, Santiago Obrero:

 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions