fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà celebra enguany el seu 70è aniversari. L’entitat esportiva encara aquesta nova temporada amb nous reptes com la seva participació als 100 Cims. El Club s’ha marcat recórrer algunes de les muntanyes més emblemàtiques catalanes al llarg del 2018, com la Pica d’Estats, per exemple. Per encetar la temporada aquest diumenge celebren la tercera passejada del Delta. Maria Palacios és la presidenta de la Unió Excursionista de Catalunya a Cornellà: 

 

El Complex Aquàtic de Can Mercader acaba aquest diumenge la celebració dels seus cinc anys de funcionament. Durant tota aquesta setmana, hi ha activitats especials per abonats i pel públic en general que vulgui conèixer la instal·lació. Actualment, aquest equipament té 2.400 abonats, amb una mitja d'usos diaris que superen les 800 persones. En total es fan més de 100 activitats dirigides a la setmana que, des d’aquest 2018, també es poden combinar amb les activitats esportives del Parc Esportiva Llobregat. Gràcies a aquesta novetat, els usuaris del Complex Aquàtic i el PELL podran fer esport en els dos equipaments només pagant un.

I una de les activitats noves que podran practicar els usuaris és HBX-Boxing. El Cornellà Notícies va participar ahir a una d’aquestes sessions i vam poder gaudir, i patir, tots els moviments.

        TALL INFO: REPORTATGE HXB BOXING

El  Grup de Pintors de Cornellà presenta les millors obres del 2017 en la seva tradicional Mostra de Pintura, situada al Castell. Són trenta-nou obres que es podran visualitzar fins a finals d’aquest mes.

Trenta-nou quadres d’estils molt diferents, tot i que predomina l’art figuratiu, creats pels pintors amateurs de la ciutat. Aquest és el resum de la Mostra de Pintura que acull el Castell cada any per aquestes dates. Una mostra que en aquesta dotzena edició té olis, aquarel·les i pastels. Per ampliar tota aquesta informació, hem entrevistat la presidenta de la l’entitat, Elisa Almón.

El Museu Agbar de les Aigües inaugura aquesta tarda l’exposició Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català. La mostra és itinerant i pretén reivindicar els valors històrics, artístics, paisatgístics  de l’arquitectura industrial. La inauguració és a les sis de la tarda, a l’Àgora del Museu. Estarà disponible fins el 19 de febrer. Sònia Hernández és la directora del Museu Agbar de les Aigües: 

 

Endesa ha enviat una carta a alguns dels seus clients demanant el Certificat d’instal·lacions elèctriques de les seves llars i assegurant que si aquesta documentació  no es presenta en un termini de dos mesos, tallaran el subministrament elèctric. El Gremi d’Instal·ladors envia un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i assegura que aquest certificat, d’acord amb la normativa catalana, pot variar.

De fet, presentant al·legacions a la pròpia companyia, els usuaris es poden estalviar els mil euros que, en alguns casos, podria suposar el certificat d’instal·lacions elèctriques. Per conèixer què cal fer en cas de rebre aquesta carta, hem entrevistat el president del Gremi d’Instal·ladors, Juan Antonio Fernández.

L’Auditori de Cornellà presenta una novetat per apropar la cultura al públic familiar. Són els Berenars a l’Auditori. Un diumenge al mes, a les 17h, es programaran actuacions teatrals per berenar i després, visualitar l’espectacle. La primera d’aquestes cites serà el 28 de gener, amb un espectacle sobre Tom Sawyer.

Per ampliar tota aquesta informació i conèixer la novetat, hem entrevistat el director de l’Auditori, Laureà Palmer.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions