fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

El Centre Cívic de Sant Ildefons inaugura aquesta tarda l’exposició Satel·lit Art. És un recull dels treballs realitzats pels set alumnes de l’Espai Fotogràfic durant el darrer trimestre.

 La ciutadania podrà veure les imatges captades pels alumnes sobre diferents temàtiques. Una tasca que ha consistit en la presa de les fotografies i el posterior tractament al laboratori. La inauguració és a dos quarts de vuit del vespre i es podrà gaudir fins el 5 d’octubre. Luisa Silva és coordinadora de l’Espai Fotogràfic Llobregat: 

Les festes de la Gavarra comencen aquesta tarda amb la conferència inaugural de Gonçal Évole. Évole va arribar al barri al 1958 i ha viscut en primera persona l’evolució històrica d’aquesta zona de la ciutat. Precisament, d’això parlarà aquesta tarda, a partir de 19:30h, al Centre Cívic de la Gavarra. I per parlar d’aquesta conferència, hem entrevistat un dels veïns de la Gavarra més destacats, Gonçal Évole:

El Departament de Patrimoni organitza aquest cap de setmana un taller de fotografia. S’anomena Fotos en Conserva, Mitjans casolans per guardar les teves imatges. Es tracta d’una activitat complementària a l’exposició del fotògraf Toni Baños.

El taller està a càrrec de la companyia Fotoconnexió i s’estructura en dues sessions: la primera servirà per identificar els procediments i les tipologies fotogràfiques; i el segon està pensat per explicar els mètodes de conservació i digitalització de les imatges. Es tracta d’una activitat gratuïta i per participar cal fer inscripció prèvia. Per donar tots els detalls hem parlat amb Raquel Agràs, coordinadora d’activitats de patrimoni cultural. 

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat i els Centres Aloïs de Cornellà engeguen les activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que es celebra oficialment el 21 de setembre. Aquest dissabte, però, es porta a terme la primera activitat anomenada Ilusiones solidarias.

El primer acte és un espectacle a càrrec del reconegut mag Daniel Collado, premi mundial de màgia. La cita és dissabte al Patronat Cultural i Recreatiu. Es pot veure en dos passis: un a les 18h, adreçat al públic familiar; i a les 21h, pels adults. Les entrades costen 8 euros de forma anticipada i 10 a la taquilla. Es poden adquirir als Centres Aloïs i al CIRD. Antonia González és coordinadora del Centre Aloïs de la ciutat; i Clara Avellán, secretària de l’Associació AFABAIX.

Avui, 12 de setembre, ha començat l’escola. El Cornellà Notícies ha acompanyat dues famílies en el seu primer dia del curs escolar.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà ha engegat el procés de preinscripcions. El període per demanar una plaça als cursos ordinaris d’anglès, de francès i alemany finalitza avui. Aquests ensenyaments condueixen a les titulacions oficials. En el cas d’anglès i de francès, s’imparteixen cinc cursos d’un any de durada cadascun. Pel que fa a l’alemany, imparteixen fins al nivell B2-1, l’equivalent a quart.

Per pre-inscriure’s als cursos especials de perfeccionament d’anglès, de xinès, de japonès i de rus, hi ha temps fins el proper 19 de setembre. Aquests cursos acostumen a ser monogràfics de diferents temàtiques. Al finalitzar els cursos s’obté una certificació assistència i d’aprofitament. Tant per les preinscripcions als cursos ordinaris com als especials cal fer el procés de forma telemàtica a través del web eoicornella.cat. Oriol Pallarès és el director de l’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà: 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions