fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La Hermandad del Cristo de la Buena Muerte prepara dues processons per aquesta Setmana Santa. La primera, que és la novetat, tindrà lloc el Diumenge de Rams a la tarda i farà un recorregut des del Padró a Sant Ildefons. És la primera vegada que l’entitat prepara la processó dedicada al “Señor de la Sentencia” amb una talla de més de 200 anys d’antiguitat que ha estat donada a la confraria cornellanenca.

 La confraria també prepara la processó del Cristo de la Buena Muerte i la Esperanza Macarena pel vespre de Dijous Sant.

 Per parlar de la processó tenim als estudis de la ràdio al “Hermano Mayor”, Santiago Obrero.

La Peña Los Aficionaos prepara per aquesta nit un concert de Setmana Santa amb l’actuació del grup d’Anea i Pepa López. La Peña prepara aquesta cita per descobrir la música tradicional de la Setmana Santa andalusa, les saetes i també textos de grans poetes que ens parlen de com es viuen les processons al Sur.

Per explicar-nos els detalls d’aquest concert, tenim als estudis de la ràdio a Paco Hidalgo.

L'obra de teatre "M'agrades a les fosques" guanya el primer premi del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà - Memorial Jordi Vilà que enguany arriba a l'onzena edició

Valoració molt positiva dels organitzadors del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà – memorial Jordi Vilà que enguany arriba a la onzena edició i que ha lliurat els seus premis aquest cap de setmana. El primer premi al millor grup ha estat per la companyia 8 de Terrassa per la seva obra “M’agrades a les Fosques”.

Els Castellers de Cornellà preparen la Festa de l’Enxaneta per aquest dissabte al matí a la plaça Catalunya. Els liles preparen aquesta cita per donar a conèixer el món casteller entre els infants de la ciutat i atraure famílies perquè s’apuntin a la colla. A més d’activitats castelleres, està previst que un concurs de dibuix, manualitats, tallers i l’actuació de la Kanaya Circ.

Per parlar-nos de la Festa Enxaneta, tenim als estudis de la ràdio al nou president dels Castellers de Cornellà, David Calabuig. 

Protecció Civil de la Generalitat realitza demà una nova prova de sirenes. Es tracta del primer simulacre de l’any per comprovar el correcte funcionament del sistema d’avís a la població per risc químic.  La prova serà a les 12 del migdia i es portarà a terme a 39 municipis de Catalunya, el que activarà un total de 89 sirenes, entre elles les de Cornellà.

La prova es du a terme per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència. L’alarma té un so d’inici d’un minut de durada, amb tres repeticions cada 5 segons i amb canvis de freqüència. El so final dura 30 segons. En cas real de risc químic, la ciutadania ha de confinar-se i estar pendent de les indicacions de Protecció Civil a través dels comptes oficials de les xarxes socials i amb les emissores de ràdio de proximitat, com Ràdio Cornellà. Per donar tots els detalls hem entrevistat la Cap del servei de Tecnologia de Protecció Civil a la Generalitat, Raquel Canet: 

 

Els Dies Mundials de l’Activitat Física i de la Salut es commemoren aquest cap de setmana. Per sumar-se a la celebració, els Departaments d’Esports i de Salut organitzen aquests dies unes sessions de marxa nòrdica, gratuïtes, i obertes a tota la ciutadania, en col·laboració amb els CAPS de la ciutat.

En relació amb els hàbits de vida saludable, el Departament d’Esports ha renovat el calendari del Vine a Fer Esport Salut. La programació manté les activitats habituals i incorpora una novetat: la sessió d’esport popular, on es practicaran esports com el futbol o el bàsquet, sense necessitat d’apuntar-se a un club o comprometre’s a un horari fix. Per donar tots els detalls, hem entrevistat Víctor Roldán, tècnic d’esports a l’ajuntament: 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions