fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

L’expresident de la Generalitat Quim Torra visita avui la nostra ciutat per presentar el seu llibre “Les hores greus”. Serà en un acte a les 19 h, a l’Ateneu Santfeliuenc, organitzat per Òmnium Sant Feliu. L’acte comptarà també amb la introducció i moderació del periodista Albano Dante Fachín.

Jordi Sallent, portaveu d’Òmnium, ens donarà tots els detalls.

Sant Feliu prepara diverses activitats per celebrar Sant Jordi i la Setmana per la Llengua. Avui a les 19.30 tindrà lloc l'acte inaugural d’aquesta 18a edició, i esdevindrà l'inici d'un seguit d'activitats relacionades amb l'art i la poesia. L'acte serà presencial i es realitzarà a la Sala dels Àustries del Palau Falguera, i inclourà la xerrada 'Joan Margarit, el caçador de poemes', a càrrec del llibreter i escriptor Arnau Cònsul. L’aforament serà limitat.

A partir d’avui i fins a final de mes, l’Ateneu Santfeliuenc, a través de la USLA, oferirà una important exposició antològica de Sento Masià, pintor de Molins de Rei que ens va deixar ara fa un any. Nascut a Alcoi, ciutat emblemàtica per a l’esquerra valenciana, fundador de “Alcoiart”, niu de múltiples artistes i amic d’Ovidi Montllor, Sento posseeix una obra extensa, variada i sempre innovadora.

En parlarem amb l’Àngel Merino, coordinador de la USLA.

Durant el passat mes de març, la Policia Local de Sant Feliu de Llobregat va realitzar 80 identificacions i va obrir 40 actes d'infracció per incompliment de les restriccions sanitàries contra la Covid-19. Els motius de les denúncies estan relacionades amb no respectar el confinament, amb saltar-se el toc de queda o amb no dur mascareta.

El Casal de Joves inaugura avui una exposició de grafit de l’artista Ana Vidaurrazaga, organitzada conjuntament amb l’entitat Kaligrafics. Aquesta jove catalana és una Artista multidisciplinar que treballa el collage i amb oli o acrílics a la seva obra i està molt vinculada amb la nostra ciutat.

La inauguració comptarà amb l’actuació musical de Go Sans i Sergi Pablos, a partir de les 19 h.

Torna el confinament comarcal demà divendres, també per a bombolles de convivència. Serà vigent, en principi, fins al 19 d'abril. Repasserem les mesures vigents per contenir l’expansió de la Covid19.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions