fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

El ple municipal de maig aprova noves mesures per minimitzar l’impacte econòmic i social del coronavirus. Els grups municipals renuncien, a més, al component fix de juny i juliol per contribuir a la lluita contra els efectes dela COVID-19. Els8.400 euros d’estalvi es destinaran a temes socials que seran definits en el marc del pacte de ciutat.

Sant Feliu se suma al dol oficial per les víctimes del coronavirus decretat pel Govern de l'Estat. L’Ajuntament ja va decretar mitjançant un BAN el dol oficial des del passat 5 d’abril. Al nostre municipi cal lamentar la pèrdua de 18 persones a causa de la covid-19.

El passat 16 de març Ràdio Sant Feliu iniciava un especial informatiu sobre les afectacions del coronavirus a la nostra ciutat. Era el segon dia de confinament, després que el govern espanyol decretés l’estat d’alarma aquell mateix cap de setmana per fer front al Covid-19. La situació era extraordinària, i havia de durar un mínim de 15 dies. Avui, després de gairebé dos mesos i mig de confinament i en plena fase 1 de desescalada, celebrem l’edició número 50 d’aquest especial informatiu.

Avui, al 105.3 Notícies, ens acompanyarà l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, tot just quan es compleix també un any de les darreres eleccions municipals. 

Nou atropellament mortal al pas a nivell de Sant Feliu. La víctima és una dona de 51 anys, veïna de Molins de Rei, que ahir al migdia va resultar ferida de gravetat. L’Ajuntament ha expressat el seu condol i ha comunicat el succés a la Delegació del Govern a Catalunya, al Ministeri de Foment i a ADIF.

Avui dilluns Sant Feliu entra a la fase 1 de desescalada. El canvi de fase implica certa flexibilització dels horaris de sortida de la població. La resta de condicions segueixen vigents, i es recorda que la mascareta és obligatòria si no es pot mantenir la distància de seguretat de 2 metres. Repassarem què està permès en aquesta nova fase.

Dilluns comença la campanya d’escolarització de les escoles bressol municipals. Les preinscripcions es faran de manera telemàtica al portal de tràmits de l’Ajuntament fins al 5 de juny.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions