fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Més de 25.000 membres de 196 països, empreses i onegés s’han reunit per tal d’impulsar a Madrid l'acció climàtica durant 11 dies, després que es traslladés la seu arran de les protestes i revoltes de Xile, el país que presideix la conferència.

El principal obstacle dels països, entitats i onegés és ratificar l'Acord del Clima de París 2020, tot i les principals baixes a la cimera dels representants del Brasil, la Xina, Estats Units, Regne Unit i Rússia. Desenes de temes seran objecte de debat fins demà amb grans responsables i experts polítics mundials.

A Sant Feliu, l’Associació Amics de la Natura organitza avui una xerrada-col·loqui que comptarà amb la participació de persones que han assistit a la cimera. Serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu.

Avui, al 105.3 Notícies, en coneixerem els detalls amb Quim Pahissa, membre de l’Associació Amics de la Natura.

Diumenge arriba a Sant Feliu la 8a edició de La Sansi, la ja tradicional Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 km pel casc urbà de la ciutat. La cursa està organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament i ha canviat enguany de data per la coincidència amb la darrera jornada electoral. Com cada any, comptarà amb la participació d’atletes d'altres països.

Avui, al 105.3 Notícies, coneixerem en detall aquesta vuitena edició de La Sansi amb José Luis Blanco, atleta i organitzador de la cursa popular.

Avui, 10 de desembre, se celebra el Dia Internacional dels Drets Humans en commemoració de l'aniversari de la Declaració Universal, aprovada per les Nacions Unides ja fa 69 anys.

Una data per celebrar les conquestes de drets al llarg de la història, però un dia també per reflexionar sobre els reptes que enfronten avui en dia els drets humans.

Amb motiu d’aquesta efemèride, avui a les 7 de la tarda l’Ateneu acollirà un acte on es farà un recorregut històric per 35 anys de solidaritat popular a Sant Feliu.

Avui, al 105.3 Notícies, parlem amb Xavi Sánchez, de l’AFAP (Associació pel Foment de l’Amistat entre els Pobles)

Actualment al món hi ha més de 7.000 malalties minoritàries conegudes que afecten 5 de cada 10.000 persones. A Espanya hi ha uns 3 milions d'afectats i a Catalunya unes 400.000 persones.

Durant tota aquesta setmana es pot visitar al vestíbul del Centre Cívic Les Tovalloles una exposició fotogràfica sobre les malalties minoritàries, campanya de La Marató de TV3 d’enguany.

Avui, al 105.3 Notícies, parlem amb el fotògraf Xavi Josa, autor de les fotografies d’aquesta exposició

Sant Feliu de Llobregat tanca el mes de novembre amb 35 persones menys en situació d'atur respecte al mes anterior, segons les dades publicades per l'Observatori d'Empresa i Ocupació.  

En concret, novembre s'ha tancat amb 1.877 persones sense feina al municipi i 48 persones menys en situació d'atur en relació amb les dades de tot just fa un any a Sant Feliu.

Després de quatre dècades de reivindicacions, els santfeliuencs i santfeliuenques esperen amb delit l’inici de les obres del soterrament. Una part de la ciutadania, però, no veu amb bons ulls que el projecte d’Adif no contempli la conservació de l’edifici de l’estació, una de les més antigues de l’Estat. És el cas de la plataforma “Salvem l’estació”, formada per un grup de veïns i veïnes que han rebut el suport de nombroses entitats.

Avui, al 105.3 Notícies ens centrarem en aquesta campanya per la conservació de l’emblemàtica estació de la ciutat i ho fem amb Jaume Solé, portaveu de la plataforma “Salvem l’estació” i amb Lídia Muñoz, alcaldessa de la ciutat.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions