fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Detectar les necessitats alimentàries de la ciutadania de Sant Feliu i elaborar un mapa de recursos alimentaris impulsat des de serveis socials i entitats socials perquè qualsevol família o persona individual tingui garantit el dret a l’alimentació. Aquest és el principal objectiu del treball en xarxa entre l’Ajuntament i les entitats socials, que es va iniciar ahir amb una sessió de treball conjunta.

El pressupost municipal és el pla econòmic i financer que explica com l’Ajuntament gestiona anualment els diners públics per donar resposta a les necessitats de la ciutat. Serveix per planificar, programar, controlar i avaluar les actuacions municipals i fer el seguiment de les finances. Acostuma a ser un document inintel·ligible, i és per aquest motiu que  l’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania una eina per fer-lo més comprensible.

Des d’avui ja es poden consultar en línia els pressupostos municipals per a l’any 2020, una pàgina on es pot aprendre sobre la distribució del pressupost, l'estat d'execució de cada partida i com ha evolucionat la despesa per habitant.

El proper 27 de gener és el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. De fet, farà exactament 75 anys que va ser alliberat el camp d’Auschwitz-Birkenau.

Demà dijous, a les 7 de la tarda, l’Ateneu Santfeliuenc acollirà “Reflexions al voltant de l’holocaust”, un acte organitzat per l’USLA, l’Ateneu i el Cafè Filosòfic d’Esplugues i que comptarà amb la participació d’Arnau Pons i Jaume Grau.

Demà a les 7 de la tarda s’inaugura a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat l’exposició “Cambra fosca 1936-46. Imatges de Catalunya dels fotoperiodistes Brangulí.”

La mostra, organitzada per l’Arxiu Nacional de Catalunya, recull una selecció de fotografies de la nissaga de fotoperiodistes Brangulí realitzades durant una dècada. A l’exposició es podran veure imatges de la Guerra que es van salvar de la confiscació de les autoritats franquistes i fotografies de la crònica gràfica dels primers anys del franquisme fins a la derrota del feixisme mundial i la condemna del règim del general Franco per part de les Nacions Unides.

Avui, al 105.3 Notícies, ens apropem a aquesta exposició sobre la guerra civil i la postguerra a Catalunya de la mà de Mari Luz Retuerta, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

Avui dilluns se celebra la primera de les presentacions públiques del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), on s'explicaran les principals línies de planificació estratègica que marcaran les actuacions a seguir per l'equip de govern fins al maig de 2023.

La sessió es farà a les 7 de la tarda al Casal de Joves.

Avui, al 105.3 Notícies, avançarem els canvis que es presenten en aquests fòrums ciutadans amb Oriol Bossa, regidor de Participació.

El teatre del Centre Parroquial acollirà a partir d’aquest cap de setmana el catorzè Concurs de Teatre Amateur “Ciutat de les Roses”, on hi participaran 6 espectacles de companyies vingudes d’arreu del país. Del 12 de gener al 17 de maig es representarà una funció al mes, excepte al març, que se’n faran dues.

Una jornada particular “ de la companyia Associació Teatral el Partiquí de Barcelona obrirà el concurs aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda.

loading...
AGENDA
Dia i hora: 19/01/20 | 12:00

Lloc: CECBLL
Visita al Palau Falguera
19 diumenge 12 h Visita al Palau Falguera Inscripció: tel. 93 666 35 27 o a visitespf@llobregat.info. Preu: 3 € Organització: CECBLL0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 20/01/20 | 19:00

Lloc: Centre Cívic Mas Lluí
Presentació del Pla d’Actuació de Mandat (PAM)
20 dilluns 19 h Presentació del Pla d’Actuació de Mandat (PAM) Lloc: Centre Cívic Mas Lluí0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 21/01/20 | 18:00

Lloc: Casal de la Gent Gran
Club d’anime i còmic, a càrrec de J. Falcó
21 dimarts 18 h Xerrada: “Edatisme, discriminació per l’edat”, a càrrec de M. Cugat, membre de la FATEC Lloc: Casal de la Gent Gran0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 21/01/20 | 19:00

Lloc: Biblioteca M. Roig
Tertúlies d’art: Els guerrers de Xi’an: terracotes, tombes i emperadors, a càrrec de M. Pedrol i A. López
21 dimarts 19 h Tertúlies d’art: Els guerrers de Xi’an: terracotes, tombes i emperadors, a càrrec de M. Pedrol i A. López Lloc i organització: Biblioteca M. Roig0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 22/01/20 | 19:00

Lloc: Ateneu
Jornades de Memòria Històrica i Democràtica
22 dimecres 19 h Jornades de Memòria Històrica i Democràtica Presentació del llibre: ¡Ha llegado España! La política del franquisme a Catalunya (1938-1977) de Martí Marín Lloc i organització: Ateneu0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 23/01/20 | 19:00

Lloc: Ateneu
Conferència: “Franquisme i l’exili santfeliuenc de 1939”, a càrrec de M. Ollé i J. Barbeta
23 dijous 19 h Conferència: “Franquisme i l’exili santfeliuenc de 1939”, a càrrec de M. Ollé i J. Barbeta Lloc i organització: Ateneu0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions