fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La ciutadania tindrà veu per fer aportacions sobre el futur urbanisme metropolità. Es tracta del procés de participació ciutadana de l’Avanç del Pla director urbanístic metropolità (PDU), que s’allargarà fins a finals d’any i que a Sant Feliu es materialitzarà a partir d’aquesta setmana amb una exposició i un taller participatiu.

Durant 3 mesos ciutadans, professionals i societat civil organitzada podran ser partícips del seu contingut.

Avui, al 105.3 Notícies, en parlarem amb el Mario Jiménez, arquitecte de l’equip de redacció del Pla Director Urbanístic metropolità.

 

L’esport sempre ha estat símbol de sacrifici, constància i  treball, i els esportistes paralímpics no estan exempts de duríssims entrenaments si volen arribar lluny.

Amb només 20 anys, Núria Marqués ha tancat la seva participació al mundial de natació adaptada de Londres amb dues medalles, una d’or i una de bronze.

Avui, al 105.3 Notícies, sabrem com es prepara a una esportista d’elit amb Juan Carlos Quevedo, qui va ser entrenador de Núria Marqués durant 5 anys al CN Sant Feliu.

Els Magentes inicien el nou curs, i ho fan en plena forma. Més de 170 persones formen part actualment dels Castellers de Sant Feliu, tot i que han estat més de 700 les que han estat vinculades a la colla al llarg dels seus 23 anys d’història.

Aquest cap de setmana, la colla celebrarà el seu 23è aniversari a casa. Ho farà amb un assaig de velles glòries, una cercavila i la diada magenta, on participaran al costat dels Castellers de Cornellà, els de Viladecans i els de Castelldefels. 

És hora de tornar a la rutina per al total de 6.734  alumnes de Sant Feliu, que avui tornen a l’escola, a l’igual que ho fan la resta d’alumnes catalans. 

 

Avui, al 105.3 Notícies, valorarem aquest inici de curs escolar 2018-19 i ho farem amb la Mireia Aldana, regidora d’Educació.

Ciutadania, teixit associatiu i forces polítiques celebraran demà la Diada Nacional de Catalunya. Una diada marcada per la incertesa, a l’espera de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés i del judici al president Quim Torra per desobediència.

A Sant Feliu, el monument de l’artista local Lluís Sans, situat al Passeig de l’11 de setembre, acollirà un any més la tradicional ofrena floral, en la que participaran més d’una trentena de col·lectius.

Sant Feliu es prepara ja per la Diada Nacional de Catalunya. Ahir diumenge l’Ateneu Santfeliuenc, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, va organitzar una jornada protagonitzada per la Contrabaix Big Band, el Cor 685 de l’Ateneu i la Polifònica Joia d’Alella. Demà dimarts serà el torn de la novena Marxa de Torxes per la Independència i dimecres, coincidint amb l’11 de setembre, es farà la celebració més institucional.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions