fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Divendres 7 de maig Sant Feliu dona el tret de sortida a les Festes de Primavera amb una àmplia oferta d'activitats que es desenvoluparan fins al dia 16. Tot i que l'excepcionalitat provocada per la crisi de la Covid-19 obligarà a gaudir de la majoria d'aquestes iniciatives en línia, també contempla propostes en format presencial, sent la més destacable de totes la possibilitat de visitar presencialment l'Exposició Nacional de Roses.

Toc de queda a Catalunya: podria desaparèixer el 9 de maig

Després de molts mesos, el govern debat sobre el final del confinament nocturn quan s'acabi l'estat d'alarma el proper diumenge.

3 de maig i Sant Feliu es prepara per començar les Festes de Primavera. La majoria de les activitats seran virtuals, però també hi haurà propostes presencials.

En una setmana comencen les Festes de Primavera. La majoria de les activitats seran virtuals, però també hi haurà propostes presencials. La més destacable serà l'Exposició Nacional de Roses.

Avui entrevistem Manel Martínez, regidor de Cultura

La plaça del 8 de març va acollir ahir la presentació del llibre ‘Les santfeliuenques i la història de la ciutat’ i del mural ‘Les dones de Sant Feliu hem mogut, movem, i mourem el món’

En l’acte, l’alcaldessa, Lídia Muñoz, va anunciar el trasllat de la comissaria de la Policia Nacional per convertir l’edifici en un Centre de recursos per a dones.

En l’informatiu escoltarem les autores, Mari Luz Retuerta i Anna Repullo, amb l’alcaldessa i la regidora de Feminisme.

Judit Espert critica la gestió de l’Ajuntament dels actes culturals en l’època post-confinament en un article publicat a Fet a Sant Feliu.

Parlarem de l’article amb la seva autora, la Judit Espert.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions