fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

La convocatòria de la sessió del ple municipal d’aquest mes ja ha anunciat l’ordre del dia. Aquest dijous 28 tindrà lloc a partir de dos quarts de VUIT del vespre el ple on, per l’excepcionalitat del moment, no es debatran mocions polítiques i serà un tràmit purament administratiu.

Per circumstàncies personals i de salut, l’alcaldessa accidental aquests dies de Sant Feliu és la regidora socialista Lourdes Borrell, ja que la que fins ara substituïa a Jordi San José, la primera tinent d’alcalde Lidia Muñoz, va donar a llum el passat divendres. Borrell exerceix d’alcaldessa fins el 28 de setembre, el dia del ple municipal. 

La ciutadania de Sant Feliu ja sap on podrà votar el proper referèndum de l’1 d’octubre. En concret hi haurà 8 espais de votació, repartits en diferents barris de la ciutat. Els llocs són els dos instituts públics de la ciutat, Institut Olorda, Institut Martí i Dot l’Agència Tributària de Catalunya,  CIFO Sant Feliu, Centre d'Atenció i seguiment de Sant Feliu, Ateneu Santfeliuenc, Esplai Sant Llorenç i Col·legi Verge de La Salut.

Sant Feliu celebra avui el Dia Mundial de l'Alzheimer amb diverses activitats que tenen com a objectiu donar a conèixer la malaltia, sensibilitzar la ciutadania sobre les seves conseqüències i promoure la prevenció d'aquesta patologia que actualment és el quart problema de salut al món i a Catalunya afecta més de 115.000 persones.

Puigdemont compareix ara al Palau de la Generalitat. Diu que l'Estat "ha suspès de facto l'audtonomia de Catalunya" i ha parlat obertament d'estat d'excepció. L’ajuntament de Sant Feliu ha fet públic un comunicat de rebuig a aquestes actuacions i denuncia que estem davant de l’aplicació encoberta de l’article 155 per part del govern de l’Estat.

El procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir les obres d'estiu que es faran a la ciutat el 2018 ja s’ha obert, i s'allargarà fins al 16 d'octubre.

loading...
AGENDA
Dia i hora: 28/09/17 | 17:00

Lloc: Casal de la Gent Gran
Dia Internacional de la Gent Gran
28 dijous 17 h Dia Internacional de la Gent Gran: actuacions de diferents grups del Casal (tertúlies literàries, coral, havaneres, musical i Amalgama) Lloc: Casal de la Gent Gran0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

29/09/17 | 20:00
Setmana del Cor
Dia i hora: 29/09/17 | 20:00

Lloc: Hall d'entrada als dos Centres d'Atenció Primària
Setmana del Cor
29 divendres Setmana del Cor. Taula informativa Cuida el teu cor, a càrrec de les infermeres dels EAP Rambla i Pla Lloc: Hall d’entrada als dos Centres d’Atenció Primària0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 30/09/17 | 18:00

Lloc: Pl. Lluís Companys
Festa Reggae
30 dissabte 18 a 2 h Festa Reggae Lloc: pl. Lluís Companys Organització: Sweet Jamaican beats

Organitza: Sweet Jamaican beats


0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions