fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

presenta el Pacte de Ciutat per fer front a les conseqüències de la Covid-19. Durarà un any i mig i hi haurà una comissió de seguiment perquè es compleixi.

Demà divendres la Piscina de l’Escorxador obre les portes de nou per fer front a l’onada de calor. L’horari seguirà sent de dilluns a diumenge d'11 del matí a 8 del vespre i per accedir-hi caldrà fer-ho amb entrades puntuals que es poden adquirir anticipadament a elcomplex.cat o presencialment el mateix dia a taquilla. El Complex també preveu reobrir demà iCinebaix, en canvi, anuncia que tanca durant el mes d’agost i fins a nou avís

L'alcaldessa sol·licita a la Generalitat mantenir les targetes moneder per a ajuts alimentaris a la infància més vulnerable durant l'estiu. A Sant Feliu són quasi 400 nens i nenes beneficiaris de beques menjador mitjançant les targetes moneder, que fins ara contenien l'import diari equivalent a un àpat.  

El Servei d’Informació Juvenil de Sant Feliu surt al carrer per informar sobre diferents temes d'interès per al jovent i també sobre les mesures per fer front a la Covid-19. 

Bars i restaurants de Sant Feliu han de tancar a les 12 de la nit, de dilluns a diumenge i sense excepció, i els establiments d'oci nocturn, discoteques i pubs no poden obrir les seves portes. Són les darreres mesures de contenció que des d’aquest passat cap de setmana s’apliquen a la ciutat. 

El Cub Natació Sant Feliu emet un comunicat on manifesta el seu rebuig i la seva indignació per la decisió de la Generalitat de tancar totes les instal·lacions esportives, serveis esportius i activitats d’esports federats

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions