fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Ahir dijous es va celebrar el ple municipal del mes de Maig, La presentació de l'informe anual del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu, les tarifes de la piscina de l'Escorxador i la campanya de civisme a Sant Feliu van ser els punts més destacats. 

radiosantfeliu.cat

Avui dijous, 25 de maig, és el Dia Mundial del Càncer de pell, i fins a les 19 h de la tarda hi ha una carpa informativa del Col·legi de Farmacèutics a la plaça de la Vila amb l’objectiu d’informar la ciutadania sobre aquesta malaltia i fomentar la prevenció i la detecció precoç. Diversos farmacèutics de Sant Feliu participen en la campanya, que estarà vigent fins al 13 de juny, tot i que avui és l’únic dia que es farà atenció directament des del carrer.

Un dels punts destacats del ple de maig és la presentació de l'informe anual del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu, en el que donarà compte de les atencions a ciutadans i ciutadanes i les corresponents mediacions, derivacions i actuacions d'ofici realitzades durant l'any 2016.

Aquesta és la mostra de condol i solidaritat per les víctimes arran de l'atemptat terrorista d’ahir a la nit a Manchester, que ha suposat la mort de 22 persones i 59 ferits.

Ara mateix també s’ha evacuat un centre comercial d’aquesta ciutat britànica perquè s’ha sentit una explosió.

L'alcalde, Jordi San José, felicita Montcada per aconseguir el soterrament de les vies i demana que ara es compleixi amb Sant Feliu. El passat dijous el ministeri de Foment va anunciar que tirarà endavant el projecte a Montcada, després de patir un nou atropellament mortal fa uns dies.

L’Ajuntament de Sant Feliu posa en marxa demà dissabte el Projecte Educatiu de Ciutat, el PEC, una eina que ha de permetre al conjunt de la ciutadania participar en la definició de les polítiques educatives locals i contribuir a la construcció d’un model de ciutat on l’educació sigui clau. Una educació entesa com un procés d’aprenentatge permanent, al llarg de tota la vida, i que per tant va més enllà de l’escola.

El PEC ha de permetre planificar i endreçar les polítiques educatives del municipi, i elaborar propostes i compromisos. Tot, amb la implicació de la gent del carrer. Les inscripcions per participar a la sessió de demà continuen obertes.

loading...
AGENDA
Dia i hora: 28/05/17 | 18:30

Lloc: Palau Falguera (auditori)
Concert: “De Bach a Bach”, amb Arcattia Collage
28 diumenge 18.30 h Concert: “De Bach a Bach”, amb Arcattia Collage Lloc: Palau Falguera (auditori) Preus: 5 €; 3 €, anticipada, persones en atur i carnet blau. Venda anticipada, del 22 al 26 de maig, de 18 a 20 h, a la Sala Ibèria.0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 29/05/17 | 18:30

Lloc: Centre Cívic Les Tovalloles
DillunSalut: “Viure sense gluten: celiaquia i sensibilitat al gluten. Detecció, tractament i acompanyament del pacient”
29 dilluns 18.30 h DillunSalut: “Viure sense gluten: celiaquia i sensibilitat al gluten. Detecció, tractament i acompanyament del pacient”, a càrrec la Dra. M. Montraveta de l’Hospital Germans Trias i Pujol i de l’Associació de Celíacs de Catalunya Lloc: Centre Cívic Les Tovalloles0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 29/05/17 | 19:00

Lloc: Ateneu
2a edició Seminari Arqueologia i Patrimoni de Sant Feliu. “La confessió de l’inventari de béns museables de Sant Feliu
29 diumenge 19 h 2a edició Seminari Arqueologia i Patrimoni de Sant Feliu. “La confessió de l’inventari de béns museables de Sant Feliu. Una creació col•lectiva”, a càrrec d’Arrels Locals, ARES i USLA Lloc i organització: Ateneu0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions