fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Sant Feliu acabarà amb un dels seus punts negres i la seva principal reivindicació. I és que el projecte del soterrament està cada cop més a prop. El Consell de Ministres aprovarà, previsiblement avui, el pressupost destinat a soterrar les vies del tren en un tram de 1,5 quilòmetres i eliminar, d'aquesta manera, un pas a nivell que divideix la ciutat en dos i que concentra un ampli historial de accidents i atropellaments.

Tornen Xavier Alegre i Elisabeth Valencia a la política municipal, encapçalant la candidatura de C’s. Ells van ser l’1 i el 2 a les eleccions del 2015, encara que van deixar l'acta de regidors en menys d'un any i mig de mandat. Parlem amb el candidat Xavier Alegre.

La Mostra de CineBaix continua creixent.

I el públic continua responent: dels 475 de l'any anterior, la mostra de 2019 ha reunit a 862 espectadors i espectadores, incloent-hi les sessions escolars que es van realitzar dijous 28 de març al matí.

El dijous 11 d'abril, a les 19 h, tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles una xerrada organitzada pel cos dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local per evitar possibles robatoris als domicilis, especialment en períodes de vacances, ara que ve la setmana santa.

El mercat de marxants ha estrenat avui una nova distribució. Incorpora millores de mobilitat, accessibilitat i seguretat, entre altres. Ha canviat el tram del carrer de Ramón y Cajal situat entre els carrers d'Armenteres i de Sant Josep; el carrer de Sant Josep ara és més curt, per permetre l’entrada de vehicles al centre de la ciutat, i s’ha habilitat un nou espai a la plaça d'Alfons Comín, que a partir del 29 d’abril serà un espai amb parades d’alimentació i tindrà servei de bar. La regidora de Promoció Econòmica, Margarita Llongueras, ho explica de seguida.

L'Alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, es va reunir ahir al Ministeri de Foment amb Pedro Saura, secretari d’Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge del Govern d'Espanya, per ultimar els detalls finals de l’aprovació de la licitació de les obres del soterrament de Sant Feliu al Consell de Ministres.

 

Aquest és l'últim tràmit després de l’aprovació que es va realitzar al Consell d’Administració d’ADIF el passat 29 de març.

loading...
AGENDA
23/04/19 | 21:00
Diada de Sant Jordi
Dia i hora: 23/04/19 | 21:00

Lloc: Sant Feliu de Llobregat
Diada de Sant Jordi
Diada de Sant Jordi 23 dimarts De 10 a 21 h Parades de roses i llibres i d’escriptors locals Lloc: pl. Vila 12 h Col•locació de la placa commemorativa de Joana Raspall Lloc: pg. Nadal 17 h Actuacions dels tallers de tertúlies literàries, havaneres, sardanes, Coral Roses de la Gent Gran i Quartet Harmònic Lloc: Casal de la Gent Gran Organització: Associació de Gent Gran 18 h Presentació del conte de bicorn, a càrrec dels Diables Rojos Lloc: pl. Vila 18.30 h Acte institucional de la Diada de Sant Jordi. Presentació del cartell de les Festes de Primavera, del regal institucional i del llibre sobre la història del segle XX a Sant Feliu Lloc: Saló de sessions de l’Ajuntament 18.30 h Ball de l’”homenatge”, a càrrec de l’esbart de l’ACF Lloc: pl. Vila 19 h Sardanes, amb la Cobla Rambles Lloc: pl. Vila 21 h Repic de campanes, a càrrec de la Colla de Campaners0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 25/04/19 | 10:00

Lloc: Pl. Vila
FesSalut. Caminem les rutes saludables!
25 dijous 10 h FesSalut. Caminem les rutes saludables! Sortida: pl. Vila Organització: Ajuntament, amb la col•laboració dels CAPs Rambla i El Pla0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

25/04/19 | 19:30
Ple municipal
Dia i hora: 25/04/19 | 19:30

Lloc: Saló de sessions de l'Ajuntament
Ple municipal
25 dijous 19.30 Ple municipal Lloc: saló de sessions de l’Ajuntament0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 26/04/19 | 19:00

Lloc: Biblioteca M. Roig
La Mordida a la Biblioteca, amb La Mordida Literària
26 divendres 19 La Mordida a la Biblioteca, amb La Mordida Literària Lloc i organització: Biblioteca M. Roig0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions