fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Canvi d’ubicació de L’acte de mig mandat d’aquesta tarda a les 6, que es farà al centre cívic tovalloles, degut a les previsió de pluja. En l’acte participaran l'alcaldessa, Lídia Muñoz i el primer tinent d'alcalde, Oriol Bossa. Per assistir-hi, és necessari confirmació prèvia al correu electrònic a alcaldia@santfeliu.cat.

Aquesta tarda hi ha una nova convocatòria del procés participatiu Construïm, en què la ciutadania podrà decidir les millores que es realitzaran als barris. En total durant el procés s’han rebut 113 propostes. Ens ho explicarà Berta Cendrós, tècnica de participació a l’ajuntament.

La Comissió de Pensionistes, juntament amb la PAH, el Casal de la Dona, sindicats i altres entitats van convocar ahir una manifestació a les 12 del migdia en defensa de la sanitat pública, que va anar fins al Cap el Pla. Reclamen el retorn del servei de pediatria al Pla, que es reprenguin les visites presencials als centres d’atenció primària i que es faci realitat la promesa de construir un CUAP a la ciutat. Escoltarem a Pedro Martínez, portaveu del Col.lectiu de pensionistes.

Nova mobilització aquest migdia dels treballadors del Servei de Manteniment, que es mobilitzen en defensa dels seus drets laborals i de la qualitat del servei. Parlarem de les seves demandes amb els representants sindicals CCOO, UGT i USOC, convocants de la mobilització.

La Sala Iberia és seu oficial de la 10a Setmana de la Poesia, que continua aquesta setmana amb molts espectacles diferents, entre recitals, performances o xerrades. L'entitat Seny i Ordre, amb Jordi Muñoz, ens explica amb detall els artistes escollits i parlarem també amb Quim Armengol i amb Ferran Palau.

Especial X Setmana de la Poesia

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions