fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Aquest vespre a les 8 es dona el tret de sortida al primer cap de setmana de juliol de “Cultura als carrers, estiu2020”, un cicle d’espectacles adreçats a tot tipus de públic. S’iniciarà amb un minicicle de 3 concerts gratuïts als jardins del Palau Falguera, sota el nom de 'Sant Feliu-Las Vegas Solidari'. En parlarem amb Manel Martínez, regidor de Cultura, i Jordi Gimeno, co-fundador dela Catifa Roja.

El nou curs escolar començarà el proper 14 de setembre a Catalunya "amb normalitat" si els centres s'organitzen en "grups estables de convivència", el que permetria fer un seguiment fàcil dels possibles contagis que hi hagués i estalviar-se l’ús dela mascareta. Avui coneixerem l’opinió de Josep Molas, director de l’Institut Olorda de Sant Feliu.

La Nau de Can Bertrand ja és Bé Cultural d’Interès Local. Així ho va acordar ahir el ple municipal. Coneixerem els orígens d’aquest edifici amb l’ajuda del Manel Martínez, regidor de Cultura, ila Mari LuzRetuerta, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

Aquesta tarda, a les 6, arriba la sessió de juny del ple municipal, que es farà de nou de forma telemàtica. Es portaran a aprovació ajuts d’emergència, la declaració de la nau de Can Bertrand com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) i també es donarà compte del Pla Local de Seguretat Ciutadana, entre d’altres punts.

Sant Feliu s’omplirà durant els mesos de juliol i agost de propostes culturals per a tots els públics. Seran prop d’una trentena les activitats que formaran part del cicle “Cultura als carrers, estiu2020”

Sant Feliu Innova coordina un campus científic i tecnològic amb perspectiva de gènere. Durant la seva estada, nenes i nens aprendran robòtica, ciència i tecnologia amb metodologies d'aprenentatge gamificades, o a través d'una escape room en format joc de rol. També treballaran els objectius de desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030, adaptats al full de ruta del campus. Coneixerem tots els detalls ambla Lídia Alonso, tècnica d’innovació social i col·laborativa de l’Ajuntament, l’Adolf Sanz, cap de CodeLearn Sant Feliu i Oriol Piqueras, de Crea Lleure.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions