fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

L’últim ple abans de la parada estival es va allargar fins gairebé les 11 del la nit i els representants polítics van debatre sobre habitatge, el parc de Collserola i algunes subvencions com al Club Natació Sant Feliu.

El proper dijous 26 de juliol, a partir de les 19.30 h, tindrà lloc el setè ple municipal de l'any. L'ordre del dia inclou un total de 21 punts i 2 mocions.

En el ple de juliol es presentaran també dos temes importants relacionats amb l'habitatge social a la ciutat

Estarà amb nosaltres la síndica municipal de greuges Julia Latorre, ja que demà a la tarda presenta l’informe anual corresponent al 2017, com a defensora dels drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns i veïnes del municipi, en relació amb les actuacions de l’Ajuntament.

Nicaragua suma tres meses de crisis con más de 350 muertos

Las protestas comenzaron el 18 de abril por unas fallidas reformas a la seguridad social y se convirtieron en un reclamo que pide la renuncia del mandatari. Donada la relació que té Sant Feliu amb Nicaragua, aquesta tarda l’AFAP organitza una xerrada a l’ateneu santfeliuenc per analitzar la situació que viu el país. Parlarem amb Xavier Sánchez.

Lourdes Borrell repetirà com a candidata del Partit Socialista a Sant Feliu per les properes eleccions municipals, al 2019.

Jaume Manyoses, el fins ara president local del PDEcat a Sant Feliu, serà el nou candidat del partit de cara a les eleccions municipals del 2019, en substitució de Rosa Maria Martí.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions