fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

L’Associació Cultural Folklòrica ha estat la comparsa guanyadora del Carnaval 2020. Ho ha fet amb una disfressa de mussol, i amb el nom “Els que sempre hi són però mai es veuen”.

Pel que fa a la categoria infantil, el primer premi se l’ha endut l’Escola Montmany. El premi a la comparsa infantil d’animació més teatralitzada ha estat per l’escola Nadal.

Màscares, disfresses, música, desfilades, balls, riures... el Carnaval és una celebració popular que es viu gairebé a totes les parts del món. Els orígens de la festa es troben en els antics ritus pagans en honor a l’hivern, però avui dia és un fantàstic espectacle de carrer en el qual les disfresses tenen tot el protagonisme.

Demà dissabte el Carnaval omplirà de carrosses, comparses i disfresses els carrers de Sant Feliu. Un total de 1.714 persones de 20 comparses participaran en la rua, que enguany té com leit motiv el tren.

“Si no veus l’esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”. Aquest és el lema d’una campanya que vol promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans i a la qual s’han adherit l’Ajuntament i Ràdio Sant Feliu.

Una de les primeres actuacions serà la presentació d’una moció en el proper ple municipal per potenciar l'esport femení a Sant Feliu.

Avui, al 105.3 Notícies en parlem, i ho fem amb Joaquin Rivas, responsable de l’àrea d’esports de Ràdio Sant Feliu i Bernat Dausà, regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Arrenca la Mobile Week 2020 a Sant Feliu, i ho fa amb tres dies consecutius centrats en les TIC i l’emprenedoria femenina.

Aquesta tarda, a les 6, es donarà a conèixer al Centre Co-Innova Sant Feliu el Technovation Challenge, un projecte inspirador per a potenciar l’ús de les noves tecnologies entre les nenes, despertar vocacions i reduir així l'escletxa de gènere.

A continuació, a partir de 2/4 de 7 i en el mateix espai, es donarà visibilitat al projecte Technovation Girls Sant Feliu, amb noies de la ciutat que desenvolupen projectes tecnològics.

Avui, al 105.3 Notícies, parlem d’aquest  concurs de tecnologia i emprenedoria per a noies amb Txell Pedreño, coordinadora de mentores del Technovation Girls Sant Feliu.

El col·leccionisme és encara avui dia una afició molt estesa. L'objecte a col·leccionar pot ser molt variat, de més popular a més preuat. De fet, molts objectes han generat algun tipus de col·leccionisme, des de la filatèlia, la numismàtica o les obres d'art, fins a les miniatures, els calendaris de butxaca, els punts de llibre, els cromos, les plaques de cava, els còmics o els adhesius.

A Sant Feliu ja fa 21 anys que el Cercle Català de Col·leccionisme es dedica a difondre i compartir aquesta afició.

Avui, al 105.3 Notícies, parlem amb Pere Martí, president del Cercle Català de Col·leccionisme des de fa 20 anys.

Els llibres, la música i la pintura han estat sempre les seves aficions. Sempre li havia agradat escriure, però no havia tingut temps per dedicar-s’hi fins que va deixar de treballar. Ara, als seus 75 anys, l’escriptora basca Mari Carmen Crespo publica la seva segona novel·la.

Avui, a 2/4 de 7, serà a la Biblioteca Montserrat Roig per presentar-nos “El complot de los inocentes” , amb la que ha obtingut el Premi Bellvei Negre 2018.

 

Avui, al 105.3 Notícies parlem amb ella.

loading...
AGENDA
Dia i hora: 25/02/20 | 09:45

Lloc: Pl. Estació
Visita cultural: La vida al Palau Güell
25 dimarts 9.45 h Visita cultural: La vida al Palau Güell Sortida: pl. Estació. Preu: 4 € Inscripcions: del 3 al 21 de febrer, al Casal de la Gent Gran0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 25/02/20 | 11:00

Lloc: Biblioteca M. Roig
Lectures en veu alta, a càrrec d’A. López i BiblioVoluntaris
25 dimarts 11 h Lectures en veu alta, a càrrec d’A. López i BiblioVoluntaris Lloc i organització: Biblioteca M. Roig0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 25/02/20 | 18:00

Lloc: Sala Ibèria
Vetlla del Rei Carnestoltes i taller de sardines
Dimarts 25 18 h Vetlla del Rei Carnestoltes i taller de sardines Lloc: Sala Ibèria i c/ Pi i Margall0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 25/02/20 | 19:00

Lloc: Ateneu
Acte de reconeixement cívic a Àngels Prats i Lladó
25 dimecres 19 h Acte de reconeixement cívic a Àngels Prats i Lladó Lloc i organització: Ateneu0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

26/02/20 | 10:00
Matí de caminada
Dia i hora: 26/02/20 | 10:00

Lloc: Casal de la Gent Gran
Matí de caminada
26 dimecres 10 h Matí de caminada Sortida: Casal de la Gent Gran Inscripcions: del 3 al 21 de febrer, al Casal de la Gent Gran0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 26/02/20 | 17:00

Lloc: Biblioteca M. Roig
El code club de la Biblioteca
26 dimecres 17 h El code club de la Biblioteca Lloc i organització: Biblioteca M. Roig. Cal inscripció prèvia0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

Dia i hora: 26/02/20 | 18:00

Lloc: pl. Salut
Enterrament del Rei Carnestoltes
Dimecres 26 Enterrament del Rei Carnestoltes 18 h Animació infantil Lloc: Centre Cívic Tovalloles 19 h Inici de la processó del sepeli Lloc: Centre Cívic Les Tovalloles 19.15 h Enterrament del Carnestoltes, a càrrec dels Petardons i Petardones de Can Calders i Diables La Salut Lloc: pl. Salut Concurs de carnaval a instagram #ConcursCarnavalPistoleros Del 17 al 24 de febrer Informació Instagram: @Pistolerosedison Organització: Associaciói Cultural Pistoleros de Edison Més informació: www.santfeliu/carnaval0

Avisa'm

1h abans
2h abans
1d abans
2d abans
Correu electrònic:

avís
+ ACTIVITATS
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions