fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

El ple municipal de setembre aprova el Pla d'Actuació del Mandat i el Pla d'Inversions del Mandat 2019-2023. La Síndica Municipal de Greuges de Sant Feliu, Julia Latorre, presenta a més l'informe anual de gestió corresponent a les actuacions que va dur a terme la sindicatura durant el 2019. Són alguns dels temes que es van debatre ahir en el setè ple telemàtic, i que repassarem en aquest informatiu.

En la sessió plenària d'aquest vespre, la Síndica Municipal de Greuges, Julia Latorre, presentarà l'informe anual de gestió corresponent a les actuacions que va dur a terme durant el 2019. L’hem valorat amb ella.

Jaume Funes serà l’encarregat d’impartir avui la conferència inaugural del curs escolar 2020-2021, organitzada per l'Ajuntament. El psicòleg, educador i periodista reflexionarà, des de l'optimisme, sobre el moment que travessa el món de l'educació en el context actual. Hem parlat amb ell sobre els reptes actuals del món educatiu

S’amplia l’aforament permès en espais escènics, musicals i cinemes fins al 70% de la seva capacitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La mesura també afecta Sant Feliu, on fins ara era del 50%. Per tant, espais com el Cinebaix podran ampliar l’aforament de les seves sales.

L’actor madrileny Alberto San Juan visitarà avui Sant Feliu per participar en la novena edició de la Setmana de la Poesia. Ho farà a les 8 del vespre a la plaça Lluís Companys amb l’obra “Lorca en Nueva York”, on es posarà a la pell del poeta recitant els seus versos del granadí acompanyat per la música de La Banda Obrera.

Sant Feliu s’ha llevat avui encara sota els efectes de l’incendi que
es va declarar ahir a la tarda a Dallan, una empresa alimentària
ubicada al polígon industrial de El Pla i que dona feina a més de
160 persones.

Els Serveis Territorials d’Educació han decidit
suspendre avui l’activitat a les escoles Falguera i a l’Institut Martí
Dot, davant la impossibilitat de tancar finestres per seguir les
mesures de la Covid19, i donada la proximitat dels centres a
l’incendi.

És una de les conseqüències d’aquest incident que ha
destruït la zona de magatzem i que, afortunadament, no ha causat
ferits. Coneixerem la darrera hora amb l’alcaldessa de la ciutat,
Lídia Muñoz.

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions