fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Sant Feliu ha estat present aquesta setmana a l’Smart City Expo World Congress, un esdeveniment internacional dedicat a les ciutats intel·ligents que s’ha celebrat a Barcelona i que enguany arriba a la novena edició. Representants de l’Ajuntament de Sant Feliu hi han participat mostrant algunes iniciatives locals en diverses jornades d’intercanvi d’experiències.

Avui, al 105.3 Notícies, parlarem de la presència de Sant Feliu a l’Smart City Expo World Congress amb María Navajas, de Sant Feliu Innova. (TEL. 655 2016 174)

5 intents de saltar la famosa tanca de Melilla, 15 companys morts creuant el desert del Sàhara a peu, 6 mesos treballant com a esclau dels tuaregs i aldarulls amb traficants, entre d’altres peripècies, van posar a prova l’instint de supervivència i també la sort del camerunès Roland Fosso.

Els nous consellers i conselleres s’encarregaran de la difusió i participació a la 22aTrobada de gegants d'escoles de Catalunya, que se celebrarà el proper 19 d'abril a Sant Feliu. Aquest és l’encàrrec institucional per aquest curs del nou Consell d’Infants.

Ja fa uns quants anys que a Catalunya es va posar en marxa un projecte engrescador. Un repte per nens i nenes, però també per polítics, tècnics i dinamitzadors de diversos municipis. Aquest repte era incloure els nens i nenes en el disseny de la ciutat com a ciutadans i ciutadanes que són. 23 anys després, el Consell d’Infants de Sant Feliu segueix més viu que mai. Avui, a la Sala Ibèria, nous consellers i conselleres agafaran un cop més el relleu.

Informatiu 105.3 Notícies, amb Sílvia guillén

Informatiu 105.3 Notícies, amb Sílvia Guillén

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions