fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

L’últim ple abans de l’estiu es va allargar durant 4 hores i va aprovar la celebració de dues consultes populars en relació al soterrament de les vies a Sant Feliu. Els dos punts es van aprovar amb els vots a favor de Sant Feliu en Comú Podem, ERC, PSC i Tots som SF, en contra el regidor no adscrit i es van abstenir Cs i Veïns, qui van presentar dubtes sobre els processos participatius. Escoltarem el posicionament dels diferents portaveus municipals i repassarem la resta de punts del ple. 

Sant Feliu compta amb una nova entitat esportiva de recent creació, que té per objectiu educar en valors a infants i joves del municipi a través de la pràctica del fútbol sala. El Club Esportiu de Futbol Sala Sant Feliu, ha presentat el seu projecte a més amb un ferm compromís en la promoció de l'esport competitiu femení. 

Parlem amb el president de l’entitat Enric de Ossó.

Demà dijous 29 de juliol a les 6 de la tarda tindrà lloc la sessió del ple corresponent al mes de juliol de l’Ajuntament de sant Feliu en format virtual. entre d’altres temes que es votaran destaca l’aprovació de la celebració d'una consulta popular en relació a la Fase 3 del Concurs internacional de projectes per al nou espai de centralitat urbana resultant del soterrament de les vies del ferrocarril a Sant Feliu així com la celebració d'una consulta popular en relació la preservació de la memòria l'Estació, afectada pel soterrament de les vies,

Després d’un any i mig molt complicat per al sector cultural i també per a la cultura popular, diferents entitats de la ciutat han decidit crear una comissió per impulsar la Festa Major d'agost, que se celebra per Sant Llorenç, i que durant els últims anys ha perdut força, davant la festa de primavera i tardor. Són Calaix de Sastre, Seny i Ordre, l’ACF i Sweet Jamaican Beats, les que volen dignificar i reivindicar la festa Major.

Parlarem amb alguns representants d’aquestes entitats, Jordi Muñoz, Pere Marañon i Joan Lorenzo.

Continua declarada la situació de prealerta del Pla de protecció civil municipal per incendis forestals, com a conseqüència de l'activació del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT

L'Ajuntament demana extremar les precaucions en entorns amb vegetació davant la situació meteorològica prevista en els pròxims dies, amb altes temperatures, humitat baixa i vent de component sud.

L’alcaldessa de Sant Feliu Lídia Muñoz ha declarat la situació de prealerta del Pla de protecció civil municipal per incendis forestals, com a conseqüència de l'activació del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT. 

L'Ajuntament demana extremar les precaucions en entorns amb vegetació davant la situació meteorològica prevista en els pròxims dies, amb altes temperatures, humitat baixa i vent de component sud.


loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions