fxtoggle
Ràdio Desvern
loading...
AUDIOS

Un reconeixement a l’esforç de les persones emprenedores. Això vol ser la 1a Jornada Emprenem organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. L’acte comptarà amb una conferència de Jaume Sosa, comunicador, formador i escriptor. 

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts aporta 3.000 euros al projecte multiplataforma 'Orgull de Baix'. El conveni amb la productora Al Pati Produccions es va signar el 24 de novembre a Sant Vicenç dels Horts. 

4a Quinzena de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts

4a Quinzena de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts

Ciments Molins ha comunicat a la Taula contra la Contaminació de Sant Vicenç dels Horts que vol demanar permís a la Generalitat va augmentar la crema de pneumàtics de 5.000 a 20.000 tones anuals. Els veïns preparen un acte pel 18 de juny per explicar a la ciutadania els perjudicis per a la salut i el medi ambient que troben en l'ús de pneumàtics com a combustible. En parlem amb Carmina Díaz, representant de la Taula contra la Contaminació i membre del Col·lectiu de veïns del barri de Sant Josep. 

Aquest cap de setmana prepareu-vos per jugar. El Club Amatent organitza una nova edició del Correjocs. Aquesta jornada intensiva de jocs de taula va començar al 2012 i cada any ha passat per diferents escenaris de Sant Vicenç dels Horts. L’espai escollit aquesta vegada ha estat l’Escola Joan Juncadella, que s’omplirà de taulells de joc tot el cap de setmana. 

loading...
AGENDA
CONTACTE
© Informatiu Comarcal, emissores municipals del Baix Llobregat. Disseny i programació En antena produccions